Makelaardij en vastgoedbeheer

Makelaars voor zowel particulieren woningen als voor commercieel vastgoed hebben te maken met veel mutaties in het aanbod. Een zeer geschikte industrie voor Digitale Schermen. In plaats van prints in de etalage zijn juist de HightBright en HighBright Extra schermen zeer geschikt. 

Gemonteerd achter het raam en door de wisselende informatie extra aandacht trekkend. Mutaties kunnen snel gebeuren en bovendien goedkoop gebeuren.

Leegstaande winkelruimtes

Onze schermen en zuilen zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld leegstaande winkel panden. Door de USB aansturing (en bij sommige modellen GSM) is geen internet verbinding en kunnen de schermen eenvoudig van content worden voorzien. Van informatie over het betreffende pand tot andere objecten die in beheer zijn of zelfs als reclame informatie scherm worden gebruikt.

 

Retail

In winkelstraten kan de concurrentie groot zijn. Iedere winkelier doet immers zijn best de aandacht van de voorbijganger te trekken. Met de komst van Digital Signage is er sprake van een revolutie; veel winkels zien de voordelen van digitale schermen in. Met Digitale Signing kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Vergelijkt u Digitale Signage met het reguliere drukwerk, dan is een van de voordelen dat uw klant echt ook een band met uw merk kan krijgen. De informatie op een digitaal scherm kan direct bijgewerkt worden waardoor altijd de allerlaatste informatie beschikbaar is. Dit bijwerken kan ook op afstand. Wordt de informatie in de ene winkel bijgewerkt, dan is deze direct ook veranderd op het digitale scherm in de andere winkel. 

Vele schermen, vele mogelijkheden

Vrijwel al onze schermen kunnen worden gebruikt in retail. Toont u een nieuwe promotievideo van uw nieuwste product? Dan is ons Android Advertising Display het perfecte scherm om uw advertentie te laten zien. Wilt u meer voorbijgangers naar binnen lokken? Denk dan aan een scherm met onder andere een hoge helderheid in de etalage. Dit trekt absoluut meer bezoekers. 

Interactiviteit

Interactiviteit wordt een grote kracht in de detailhandel en dat is goed te begrijpen. Onze PCAP-aanraakschermen zijn interactieve displays. Deze geven klanten de kans om zichzelf te informeren over uw producten en diensten. Wat de sleutel tot succes is bij Digital Signage in een winkelomgeving? Focus u op de klant en zijn ervaring in uw winkel. Digital Signage biedt u een goede kans om niet alleen producten te presenteren, maar ook het merk goed neer te zetten. 


Onderwijs

Interactive Touch Displays zijn de toekomst binnen het onderwijs. Zij gaan de  verouderde interactieve projectoren vervangen. Er zijn tal van educatieve apps ontwikkeld voor smartphones en tablets die ook voor deze nieuwe displays gebruikt kunnen worden. Daardoor worden studenten meer bij de lesstof betrokken en het is daarnaast bedoeld om ze te enthousiasmeren.

Groepsactiviteit

Interactive Touch Displays zijn speciaal ontwikkeld voor presenteren en lesgeven. Doordat hun formaat groot is (55", 65" en 70"), kan iedereen in de klas het display bekijken. De displays hebben ook maximaal 10 aanraakpunten. Daardoor kan leren met het aanraakscherm een ​​groepsactiviteit zijn in plaats van een solo-activiteit. Een matte geëtste afwerking verspreidt licht in plaats van dat het reflecteert en daardoor is het display in alle omgevingen duidelijk en leesbaar.   Interactive Touch Displays zijn een geweldig hulpmiddel in het onderwijs en zeker ook om onderlinge samenwerking te stimuleren.

Betere interne communicatie

Digitale Signing werkt ook bevorderend voor de interne communicatie binnen het onderwijs. Dit is vaak een ondergeschoven kindje. Maar met honderden studenten is de noodzaak om informatie zo snel mogelijk over te brengen essentieel. Stel een les valt uit, vindt in een ander lokaal plaats of een schoolevenement moet aangekondigd worden. Voor al deze belangrijke of minder belangrijke informatie kunnen digitale schermen onmiddellijk worden bijgewerkt. De nieuwste trend is om videomuren te plaatsen in ontvangstruimtes van scholen. Videomuren zijn heel geschikt omdat ze zo kunnen worden gemaakt dat ze in iedere ruimte passen. Absolute aandachttrekkers; niet alleen voor studenten, maar ook voor bezoekers.


Bedrijven & organisaties

Denkt u aan Digital Signing, dan denkt u er vast niet direct aan dit in een zakelijke omgeving toe te passen. Toch kan het in een dergelijke omgeving juist heel goed van pas komen. Bij veel bedrijven laat de interne communicatie vaak te wens over. Met digitale schermen kunt u uw medewerkers juist beter op de hoogte houden. Worden medewerkers van het allerlaatste nieuws op de hoogte gesteld, dan voelen ze zich vaak beter betrokken bij het bedrijf. U kunt Digitale Signing  gebruiken om bedrijfsstatistieken weer te geven, bepaalde prestaties uit te lichten en om reclame te maken voor zakelijke evenementen of om een meer productieve werkcultuur aan te moedigen. Zakelijke bijeenkomsten hebben ten doel samen te werken en ideeën te delen. Bij gebruikmaking van smartphones en computers, is het effectief delen van bestanden soms moeilijk. Maar door interactieve aanraakschermen te gebruiken, wordt het delen van informatie vaak makkelijker en daardoor wordt er beter samengewerkt. Daarmee worden de vergaderingen ook productiever.

Digitale posters, videomuren

Maakt u gebruik van een Digital Android Advertising Display? Dan verrast u vast uw bezoekers. Installeert u vrijstaande digitale posters of videomuren in uw ontvangstruimte, dan kunt u met afbeeldingen en video's heel doeltreffend uw bedrijfsboodschap sturen en communiceren. Onze 10" POS-reclamedisplays kunnen ook als een ruimtesignaleringssysteem worden gebruikt. Heel handig! Met dit systeem weten bezoekers en collega's op elk moment wat er in iedere kamer gebeurt. Medewerkers goed informeren en motiveren is een van de grootste uitdagingen waar HR-afdelingen voor staan, in iedere branche. Met Digitale Signage beschikt u over een dynamisch communicatiemiddel dat zorgt voor meer saamhorigheid en daarmee bijdraagt aan het halen van de eerder genoemde doelstellingen.


Horeca

Binnen de horeca is veel en goede aandacht geven aan de klant, topprioriteit.  Digitale menuborden vervangen gedrukte menu's, traditioneel  geplaatst in lichtbakken. Pakkende digitale menuregels trekken de aandacht van klanten en houden die meestal ook vast. In een paar regels kunt u aanbiedingen promoten. Een groot voordeel is dat met menu's op digitale schermen u beweging aan uw menu kunt toevoegen; uw afbeeldingen worden daarmee veel aantrekkelijker.  Het gebruik van video's en animaties heeft vaak een positief effect op klanten die uw menu bekijken. Met de digitale menuborden kunt u uw eten dus veel aantrekkelijker presenteren. Digitale menuregels kunnen ook direct en zonder extra kosten worden bijgewerkt. Dit in tegenstelling tot de traditionele menu's in print. Met deze laatste zijn ook altijd distributiekosten gemoeid. Ook informatie over prijzen of allergieen kunt u in een oogwenk wijzigen. En dan zijn er ook nog digitale netwerkmenuborden. Wordt de inhoud op het ene scherm gewijzigd, dan wijzigt het ook automatisch op het andere scherm. Onze Android-menuborden in tabletstijl met hun glazen voorkant, slank profiel en aluminium lijst stralen kwaliteit uit. Daarmee zal de aandacht van de klanten steeds naar deze menuborden worden getrokken.  

Gebruik touchscreens

Het gebruik van touchscreens is belangrijk in de toekomst van de voedingsindustrie.Met apps als Thuisbezorgd, Justeat en Deliveroo maakt het publiek gebruik van smartphones om thuis eten te bestellen. Dit kan ook in fysieke zaken worden toegepast, zoals o.a. McDonnalds al doet. Een groot voordeel voor elk bedrijf dat een touchscreen-kiosk installeert, is dat tijdens drukke perioden meer bestellingen sneller kunnen worden verwerkt, zonder dat extra personeel nodig is. Digitale menuregels en interactieve aanraakschermen kunnen worden gebruikt om de klantervaring in uw restaurant te verbeteren. 


Transportsector

De transportsector is een van de eerste industrieën waar Digital Signage echt voet aan de grond heeft gekregen. Bewegen veel passagiers van A naar B, dan zijn Digital Signage-schermen echt onmisbaar.

Betere beleving passagiers

Passagiers die zich van busstation naar treinstation en vervolgens naar luchthaven voortbewegen, hebben behoefte aan actuele informatie om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan. Doordat onder andere de aankomst- en vertrektijden op digitale schermen getoond worden, weten passagiers waar en wanneer ze met bijvoorbeeld de trein of de bus meekunnen. Vertragingen, noodgevallen en annuleringen komen helaas ook regelmatig voor. Doordat het allerlaatste nieuws hierover op digitale schermen verschijnt, is de passagier van deze wijzigingen op de hoogte. Digital Signage is ook bij uitstek geschikt om de passagier te informeren over ander soort, extra informatie. Denk aan informatie over onder andere de dichtstbijzijnde hotels. 

Meer inkomsten

Maar Digitale Signing is er niet alleen om de beleving van passagiers te veraangenamen. Het kan ook helpen om inkomsten te genereren. Met bijvoorbeeld een vrijstaande buitenreclame display kunt u veel meer advertentieruimte verkopen als u deze in gebieden plaatst waar veel bezoekers samenkomen.  Op een luchthaven bijvoorbeeld zijn vaak vele kiosks en andere ondernemers die hun producten verkopen. Het voordeel van Digitale Signing is dat de verschillende ondernemers hun krachten kunnen bundelen en elkaars producten kunnen promoten. De reclamemogelijkheden zijn echt onbeperkt in een omgeving als deze. 

Entertainment

Casino's, bioscopen, dierentuinen en pretparken. Dit zijn slechts enkele van de recreatieve locaties die baat kunnen hebben bij Digital Signage. Op een dergelijke locatie biedt Digitale Signage bedrijven de kans met hun klanten te communiceren. Niet met statische posters, maar met digitale schermen met pakkende, soms steeds wisselende beelden trekt u veel beter de aandacht van de voorbijganger. Digital Signage kan worden gebruikt als een effectieve advertentietool. U kunt dus diensten en evenementen rechtstreeks naar uw doelgroep promoten.

Tal van mogelijkheden

Maar met  Digitale Signage kan meer. U kunt klanten op de hoogte houden van promoties die ze anders misschien mislopen. Voor grotere entertainmentbedrijven kunnen digitale schermen ook een bron van inkomsten worden. Verkoop advertentieruimte aan lokale bedrijven om hun diensten te promoten op uw Digital Signage-schermen. Social media tonen met uw Digital Signage is een andere manier om het meeste uit uw marketinginspanningen te halen en echt contact te maken met uw klanten. Vandaag de dag is men verbonden via schermen; van smartphones tot tablets en het wordt steeds gebruikelijker om met content te communiceren. Commerciële touchscreens zijn zeer geschikt voor de entertainment industrie. Aanraakschermen openen een interactie met uw publiek. Van leuke bedrijfsvideo's tot het integreren van je eigen gaming-app, de mogelijkheden zijn eindeloos. Aanraakschermen geven u en uw bedrijf de kans om precies te laten zien wie u bent bij uw klanten.

Zorg en welzijn

Wanneer in zorginstellingen met digitale schermen gewerkt wordt, wordt de manier van communiceren met personeel en patiënten heel anders. De communicatie wordt directer en actueler. Op de digitale schermen kan inhoudelijke informatie gedeeld worden, maar deze schermen kunnen ook worden gebruikt voor bewegwijzering. 

Verschillende plekken

Digital Signage kan op verschillende plekken in een ziekenhuis of zorginstelling worden toegepast. Denk aan onder andere ontvangstruimten, gangen, parkeergarages, kantines en wachtruimtes. Het installeren van een Android-advertentie-display in een wachtkamer kan de waargenomen wachttijden voor afspraken verminderen, waardoor de stress en angst die sommige patiënten ervaren, afneemt. Digitale schermen kunnen immers entertainment bieden of een escape zijn voor patiënten of bezoekers. Het bijwerken van het scherm is niet moeilijk en kan door elke medewerker gedaan worden, of deze nou veel IT-kennis heeft of niet. Doordat op het scherm een fragment van live tv gedeeld wordt of informatie wordt verschaft over onder andere de laatste evenementen - kan dankzij dit soort informatie de ervaring in een wachtkamer veel aangenamer zijn dan voorheen.  

Digitaal scherm als wegwijzer

Goed en snel de weg vinden is een groot probleem binnen de gezondheidszorg. Meestal is het belangrijk dat artsen, verpleegkundigen en patiënten zo snel mogelijk van A naar B kunnen.  Ziekenhuizen kunnen soms een doolhof zijn, zelfs voor degenen die daar werken. Ook hierin is Digitale Signage essentieel. Interactieve displays - zoals PCAP-aanraakschermen met Dual OS in combinatie met onze Touch CMS-software - kunnen helpen om personen snel naar hun juiste bestemming te helpen. Digital Signage is dus een zeer effectief communicatiemiddel voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Want de informatie is actueel en overzichtelijk. Daarnaast bespaart u printkosten en tegelijkertijd papier.