Digitale schermen voor het Onderwijs

Interactive Touch Displays zijn de toekomst binnen het onderwijs. Zij gaan de  verouderde interactieve projectoren vervangen. Er zijn tal van educatieve apps ontwikkeld voor smartphones en tablets die ook voor deze nieuwe displays gebruikt kunnen worden. Daardoor worden studenten meer bij de lesstof betrokken en het is daarnaast bedoeld om ze te enthousiasmeren.

Groepsactiviteit

Interactive Touch Displays zijn speciaal ontwikkeld voor presenteren en lesgeven. Doordat hun formaat groot is (55", 65" en 70"), kan iedereen in de klas het display bekijken. De displays hebben ook maximaal 10 aanraakpunten. Daardoor kan leren met het aanraakscherm een ​​groepsactiviteit zijn in plaats van een solo-activiteit. Een matte geëtste afwerking verspreidt licht in plaats van dat het reflecteert en daardoor is het display in alle omgevingen duidelijk en leesbaar.   Interactive Touch Displays zijn een geweldig hulpmiddel in het onderwijs en zeker ook om onderlinge samenwerking te stimuleren.

Betere interne communicatie

Digitale Signing werkt ook bevorderend voor de interne communicatie binnen het onderwijs. Dit is vaak een ondergeschoven kindje. Maar met honderden studenten is de noodzaak om informatie zo snel mogelijk over te brengen essentieel. Stel een les valt uit, vindt in een ander lokaal plaats of een schoolevenement moet aangekondigd worden. Voor al deze belangrijke of minder belangrijke informatie kunnen digitale schermen onmiddellijk worden bijgewerkt. De nieuwste trend is om videomuren te plaatsen in ontvangstruimtes van scholen. Videomuren zijn heel geschikt omdat ze zo kunnen worden gemaakt dat ze in iedere ruimte passen. Absolute aandachttrekkers; niet alleen voor studenten, maar ook voor bezoekers.