Keuzehulp

Digitale Signing is voor velen een nieuwe tak van sport. De oneindige mogelijkheden van Digital Signing zijn aantrekkelijk, maar de onbekendheid met digitale schermen maakt mensen tegelijkertijd voorzichtig. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een digitaal scherm? Om uw keuze te vergemakkelijken schetsen wij daarom in het kort het proces dat u moet doorlopen om tot een goede keuze te komen.

Wand of vrijstaand?

De montage van uw digitale scherm op een vaste plek is het meest gemakkelijk. Houd er wel rekening mee dat er daarom een stopcontact in de buurt moet zijn. 

En dan is er nog een mogelijkheid: een vrijstaand digitaal scherm. Het mooie hiervan is, is dat u het scherm kunt verplaatsen naar precies de plek waar de informatie nodig is, c.q. de meeste aandacht kan krijgen.

Een vrijstaand scherm is natuurlijk wel duurder. Wij kunnen een wandscherm ook eventueel monteren op een door ons gemaakte standaard. Meestal is dit goedkoper dan een standaardzuil uit de fabriek. 

Opmaak via USB stick of internet?

Uw digitale scherm kan op twee manieren worden geprogrammeerd:

  • ten eerste met een USB stick
  • ten tweede via internet

Bij de internet-variant kunt u kiezen uit onze uitgebreide my signage portal- software of u kiest voor eigen software. 

Bij de USB-variant krijgt u er altijd gratis eenvoudige software bij.

Kiest u voor de speciale my signage portal-software, dan moet u wel jaarlijks een bedrag betalen. 

Binnen of buiten?

Buitenschermen zijn veel duurder en complexer in onderhoud dan schermen voor binnen. Buiten moet je immers rekening houden met factoren als onder andere: weerstand bieden tegen vocht en wanneer het zonlicht fel is, betekent dit dat de informatie lastiger leesbaar is. Dus kunt u de digitale informatie naar binnen verplaatsen, dan bespaart u zichzelf veel geld en moeite.

Touch of non-touch?

Wilt u enige interactie op het scherm? Kies dan voor touch. Onze schermen zijn PCAP touch, dus dat betekent dat ze van de allerbeste kwaliteit zijn.