Over Bosman Letters & Reklame

 

Digitale Signing is één van de activiteiten van Bosman Letters & Reklame uit Amsterdam. Bosman Letters & Reklame is de oudste signmaker van de Benelux.

Van oudsher (de naam zegt het al...) is Bosman dè leverancier van allerlei soorten gevelletters. 

 

De reklameletters van Bosman Letters zijn er in vele soorten en de mogelijkheden breiden zich steeds verder uit. Letters voor binnen of buiten, verlichte letters en ook onverlichte letters. Bosman Letters heeft altijd een passende oplossing. Door scherp in te kopen, gebruik te maken van de juiste apparatuur en doordat onze medewerkers zeer gekwalificeerd zijn, behaalt Bosman Letters regelmatig een 9+ bij beoordelingen van klanten.

Vier productgroepen

Vroeger zijn we begonnen met het stansen van plastic reclameletters. Maar intussen zijn we uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Vier productgroepen hebben we onder onze hoede: bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En we presenteren ons daarnaast met vele websites om al de verschillende producten te promoten. Kijk voor alle activiteiten op www.blsigngroep.nl.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere:

 

Twee keurmerken

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Bosman Letters & Reklame is ook gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en het Mediacollege. Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep bestaande uit lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Deze klanten komen steeds maar weer terug bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!